Tekst en redactie

Mijn carrière in de journalistiek startte vanuit een fascinatie voor taal en verhalen. Als wetenschapsjournalist leerde ik vervolgens ingewikkelde onderwerpen op toegankelijke manier uit te leggen, zonder de nuance uit het oog te verliezen. Dat is een vaardigheid die natuurlijk ook buiten de journalistiek van pas komt.

Zoek je een tekstschrijver of redacteur met scherpe pen én aandacht voor de inhoud? Of wil je advies hoe je zelf leesbare en begrijpelijke teksten kunt schrijven? Mail me via info@anoukbroersma.nl!
Bij tekst- en redactiewerk zal ik altijd vooraf de afweging maken of het samengaat met mijn werk als onafhankelijk journalist.

Meer informatie over mijn achtergrond en werkervaring is hier te vinden of neem een kijkje op mijn Linkedin-Profiel.

 

 

error: Content is protected !!